Haberler ve Duyurular
Anasayfa / Kurumsal Kimlik / Kurumsal Kimlik

Kurumsal Kimlik

Firmamız yılların tecrübesi ile beraber, binlerce müşteriye hizmet vermiştir. Firmamızın asıl amacı, firma ve şirketlerin kurumsal kimliklerini en iyi şekilde temsil edebilecekleri kimlik ve tasarımlar yapmaktır. Firmamızda çalışan personellerin hepsi alanında uzman olup firma ve şirketlerin kurumsal kimliklerini en iyi şekilde çıkarabilmek için gece gündüz çalışmaktadır. Kurumsal kimlik denilen terim, bir firmanın veya şirketin kimliğini, dolayısıyla adını, logosunu ve sloganını tasarlamaktadır. Firmamız yıllardır bunu en iyi şekilde müşteriler için yaparak kendisini kanıtlamıştır. Kurumsal kimlik sadece bir isim bulmak değil, aynı zamanda insanların aklında kalıcı bir isim bulmaktır.

 

kurumsal kimlik
kurumsal kimlik çalışmaları

Kurumsal Kimlik Tasarlayan Firmalar

Kurumsal bir kimlik çıkarmadan önce, önemli olan akılda kalıcı sağlam bir isim bulmaktır. Bunun için firmamız, müşteri firmasının neler yaptığını ve ne tür konularda hizmet verdiğini araştırarak yapmaktadır. Bir kurumsal kimlik anında çıkmıyor. Onlarca, hatta bazen ise yüzlerce çalışma sonrasında müşteri onayladığı takdirde firmamız, müşteri firmasının kurumsal kimliğini resmi olarak tasarlamaya başlamaktadır. Kolay bir iş değil, fakat hayal gücünüzü kullanabilirseniz en iyi şekilde işinizi yapar, hatta severek yaparsınız.

 

Firmamız yıllarca, binlerce müşterinin firması için kurumsal kimlikler çıkarmıştır. Bazı firmalar el değiştirdikleri zaman, kurumsal kimliğini de değiştirmek zorunda kalmaktadır. Dolayısıyla kurumsal kimlik sürekli olarak gereken bir çalışmadır. Her gün yeni firmalar ve şirketler açılıyor ve haliyle kurumsal bir kimliğe ihtiyaç duyan yüzlerce veya belki de binlerce müşteri oluyor. Firmalar ve şirketler için kurumsal kimlik çok önemlidir. Firmalar ve şirketler, kurumsal kimlikleri sayesinde müşterilerine kendilerini tanıtabiliyorlar ve anlatabiliyorlar.

 

Kendi firmamızın da kurumsal kimliği bulunmaktadır. Kurumsal kimliğimiz olmasa, nasıl müşterilere ulaşabiliriz? Kurumsal kimlik bu yüzden çok önemlidir ve bir firma ya da şirket açıldığı zaman anında çalışılmaya başlanması gereken bir konudur. Kurumsal kimlik olmadan hareket edemezsiniz, çünkü kimse size güvenmez. Kurumsal kimlik güven açısından çok önemli olmaktadır. Kurumsal kimliğiniz olduğu sürece ve sağlam ve kalıcı ise, bütün müşterileriniz mutlaka sizi bulacaktır. Kimlik çok önemlidir. Bu yüzden her firmanın ve şirketin mutlaka bir kimliği olması gerekir. Bir firmanın adı, logosu ve sloganı, kurumsal kimliğin en başta gelen elementleridir.

Hakkında admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp Müşteri Temsilcisi